Jasno
17°
Bratislava
Žigmund
2.5.2024
Skvelá správa: Pre veľký záujem uvidíte film Sklenená izba až v šiestich mestách v predpremiére!
Zdielať na

Skvelá správa: Pre veľký záujem uvidíte film Sklenená izba až v šiestich mestách v predpremiére!

Zdroj: GARFIELD FILM

O ktoré mestá ide?

Sklenená izba patrí v domácej produkcii k titulom s najatraktívnejším medzinárodným hereckým obsadením. Hlavnými hrdinkami filmu, ktorý rozpráva príbeh o láske, priateľstve a zásadných životných rozhodnutiach, sú Liesel Landauerová a jej priateľka Hana. Dve ženy, ktoré spojil celoživotný vzťah a jeden mimoriadny dom, ktorý pre Liesel a jej muža Viktora postavil architekt von Abt.

;feature=youtu.be

Herečka Carice van Houten je známa zo seriálu Hra o tróny, z vojnovej drámy Valkýra, kde hrala po boku Toma Cruisa, z oceňovaného filmu Paula Verhoevena Čierna kniha alebo z filmov Love Life, The Happy Housewife and Black Butterflies. K jej najnovším projektom patrí ôsma a finálna séria Hry o tróny a nezávislý film Instinct. V súčasnej dobe natáča pre televíznu spoločnosť Sky Atlantic napínavú minisériu s prvkami čierneho humoru Temple, v ktorej sa objaví spoločne s Markom Strongom.

Barbora Jančárová - © In Film Praha

​Populárnu švédsku herečku Hannu Alström slovenskí diváci videli v dvoch pokračovaniach úspešnej akčnej komédie Kingsman.

Barbora Jančárová - © In Film Praha

Ďalšie ženské postavy si zahrali slovenská herečka maďarského pôvodu Alexandra Borbély, ocenená Európskou filmovou cenou pre najlepšiu herečku roku 2017 za úlohu vo filme O tele a duši, ktorý zvíťazil na Berlinale, a tiež slovenská herečka Zuzana Fialová.

Barbora Jančárová - © In Film Praha

​Distribútor sa pre veľký záujem rozhodol na Slovensku uviesť film v predpremiérach už 13. marca a to v šiestich kinách siete Cinemax v Bratislave, Košiciach, Banskej Bystrici, Prešove, Trnave a v Žiline.

Najčítanejšie