Skoro jasno
14°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Na čo sa môžete tešiť? TOTO sú tie najlepšie romantické filmy, ktoré prídu do kín tento rok!
Zdielať na

Na čo sa môžete tešiť? TOTO sú tie najlepšie romantické filmy, ktoré prídu do kín tento rok!

Zdroj: The Movie My Life

Tento rok nám ponúkne ešte niekoľko romantických príbehov, stačí si len vybrať.

Ak náhodou práve v skutočnom živote nie ste zamilovaní, je čas ísť do kina a dobiť sa pozitívnou energiou. Zoznam romantických komédií, na ktoré sa môžete tento rok tešiť, nájdete v tomto článku. 

Aladdin

Premiéra: 23. mája 2019
"Úplne nový svet" spoznáme v tomto rozprávkovom príbehu. Disney klasika, Aladdin, sa vracia v hranom akčnom filme, kde v hlavnej úlohe uvidíme Mena Massouda, Naomi Scott a Willa Smitha. 

Aj slnko je hviezda

Premiéra: 27. júna 2019

Pripravte si vreckovky, budete ich potrebovať! Yara Shahidi a Charles Melton hrajú v krásnom romantickom filme, v ktorom uveríme, napriek nedostatku času, na lásku.  V deň, keď sa Nataša stretne s Charlesom, musí odísť z krajiny. Film je nakrútený podľa románu autorky Nicoly Yoon.

Láska na druhú

Premiéra: 11. júla 2019

Seth Rogen a Charlize Theron zažiaria v nezvyčajnej romantickej komédií s názvom Láska na druhú. O čom to bude? Fred Flarsky, nešikovný, ale talentovaný novinár, sa po rokoch opäť stretne s inteligentnou a elegantnou štátnou tajomníčkou Charlotte Field, ktorá kandiduje na pozíciu prezidenta. Či sa títo dvaja ľudia z celkom odlišných svetov zblížia, zistíme už na začiatku leta.

Last Christmas

Premiéra: 5. decembra 2019

​Fanúšikovia seriálu Game of Thrones sú nešťastní, pretože ich obľúbená show tento rok končí. No môžu nájsť útechu v tejto vianočnej romantickej komédii, kde v hlavnej úlohe uvidíme Emiliu Clarke a hviezdu filmu Šialene bohatí aziati, Henryho Goldinga. Príbeh filmu Last Christmas, sa odohráva v Londýne počas najmagickejšieho obdobia roka, keď sa Kate zoznámi s Tomom. V tom čase sa Kate rozpadajú všetky istoty, no otázkou zostáva, či jej nový muž jej pomôže...

Always Be My Maybe 

Dátum premiéry nie je známy.

www.elle.com

​​Režisér Nahnatchka Khan a herci Randall Park a Ali Wong sa stretli v príbehu o dvoch detských priateľoch, ktorí sa opäť stretnú po pätnástich rokoch...

The Last Summer 

Dátum premiéry nie je známy.

www.elle.com

​Tento film sleduje príbeh dvoch stredoškolských maturantov, ktorí si užívajú posledné letné dobrodružstvo predtým, než odídu na vysokú školu. Podľa záberov z natáčania sa javí, že to medzi týmito dvoma mladíkmi poriadne zaiskrí.

Najčítanejšie