Skoro jasno
15°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Je praktická a štýlová zároveň! Jennifer Aniston radí, čo si so sebou zobrať na cesty!
Zdielať na

Je praktická a štýlová zároveň! Jennifer Aniston radí, čo si so sebou zobrať na cesty!

Zdroj: etonline.com

Pohodlnosť je počas cestovania to najdôležitejšie. Vie o tom aj herečka Jennifer Aniston. Počas rokov sa naučila, čo potrebuje, aby vyzerala dobre a zároveň, aby sa cítila čo najlepšie. Prinášame vám zopár kúskov na inšpiráciu, aby ste sa aj na cestách cítili minimálne tak dobre, ako ona.

Voľné boyfriend nohavice 

Sú pohodlné do lietadla a Jennifer ich väčšinou zladí s elegantnejšími kúskami, napriek tomu, že sa tieto jeansy považujú skôr za športovejší kúsok. 

popsugar.co.uk

Klobúk 

Je jedno aká je sezóna, tento klobúk je vhodný aj na to, aby ste skryli vlasy, ktoré môžu po dlhej ceste vyzerať všelijako. 

popsugar.co.uk

Jemné náhrdelníky 

Jennifer nosí aj na cestách šperky. Na cestovanie väčšinou zvolí jemné kúsky, ktoré môže dobre kombinovať. Navyše, je lepšie nosiť šperky na sebe, ako ich mať v batožine, ktorá sa môže stratiť. 

popsugar.co.uk

Topánky na klinovom opätku

Napriek tomu, že topánky na vysokom opätku môžu byť nepohodlné, Jennifer nám dokazuje opak. Všetko je to o správnom výbere. 

popsugar.co.uk

Veľká šatka 

Okrem toho, že šatka dokáže pekne pozdvihnúť outfit, môže byť aj veľmi užitočná. Ako dobre vieme, v lietadle môže byť chladno a ak letíte do destinácie, kde je teplo, môžete ju použiť aj ako plážovú šatku. 

popsugar.co.uk

Tenisky

Je to jednoduché. Biele tenisky sa hodia ku ktorémukoľvek outfitu, sú pohodlné a viete ich ľahko zladiť. 

popsugar.co.uk

Kožená bunda

Aj v exotických destináciách môže byť na večer zima, rovnako ako v lietadle. Preto je dobré cestovať s koženou bundou, ktorá sa vám v takomto prípade zíde. 

popsugar.co.uk

Kardigán 

Jennifer preferuje neutrálne farby a veľmi dobre vie, že so sivým kardiganom nemôže nič pokaziť. Je to jedna z najpraktickejších vecí, ktoré si môžete so sebou zobrať do lietadla. 

popsugar.co.uk

Najčítanejšie