Jasno
21°
Bratislava
Miriama
8.9.2024
Pamätáte sa na Sabrinu, mladú čarodejnicu? Vieme, čo najviac ľutuje jej hlavná hviezda..
Zdielať na
Novinky

Pamätáte sa na Sabrinu, mladú čarodejnicu? Vieme, čo najviac ľutuje jej hlavná hviezda..

Zdroj: profimedia.sk

Všetci sme už urobili, alebo neurobili niečo, čo nás neskôr mrzelo. Predstavte si však, že hráte v úspešnom seriáli a kolega vás pozve na rande. Vy odmietnete. A z neho sa po rokoch stane slávny sexidol žien...

Predstaviteľka Sabriny, Melissa Joan Hart, si v rozhovore pre Australia’s Studio 10, zaspomínala na časy, keď ju uctievali zástupy "násťročných" fanúšikov. Seriál Sabrina, mladá čarodejnica (1996-2003) bol svojho času neuveriteľne populárny a Melissa bola jeho hlavnou hviezdou. Možno ste postrehli, že v seriáli sa objavil aj jeden kučeravý chalan s hanblivým kukučom, Seth. A kto ho hral? Nik iný ako Ryan Reynolds;)

Ryan Reynolds

Ryan Reynolds

ABC

​Melissa vysvetlila, že ako jej seriálový priateľ bol veľmi milý. Mali k sebe blízko, no keď ju pozval do kina, odmietla. V tom čase bola zadaná. „Ryan bol sladký, veľmi milý chalan. Vtedy to nebol ten Ryan Reynolds ako ho ľudia poznajú teraz. A tie jeho vlasy...boli hrozné," dodala so smiechom. Priznala sa však, že občas premýšľa, ako by to medzi nimi bolo dopadlo...

Melissa našla šťastie v súkromí aj bez Ryana. Môže sa pýšiť jedným z najstabilnejších manželstiev v Hollywoode. Od roku 2003 je vydatá za Marka Wilkersona a spoločne vychovávajú troch synov.
Ryan Reynolds po nevydarenom manželstve so Scarlett Johansson zakotvil pri krásnej Blake Lively a vychovávajú dve deti.

Ryan Reynolds, Blake Lively

Ryan Reynolds, Blake Lively

profimedia.sk

Z Ryana sa stal úspešný herec a vďaka svojej tvrdohlavosti aj slušný boháč. Bol to práve on, kto zubami-nechtami pretlačil antihrdinu menom Deadpool pred producentov Marvelu. Napokon film z veľkej časti aj financoval. To ho psychicky a najmä finančne takmer zruinovalo. No vyplatilo sa. Film priniesol obrovské zisky a teraz sa pripravuje pokračovanie. Minulý týždeň sa vtipálek Reynolds opäť pohral s fantáziou fanúšikov, keď uverejnil koláž na ktorej je Pierce Brosnan ako Cable. Po menách Michael Shannon a Brad Pitt (už sme vás v Kinosále informovali) teda nástáva možnosť, že si postavu záporáka Cablea zahrá bývalý Mr. Bond. Alebo si z nás Ryan iba strieľa?

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie