Polojasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Na svoje si príde každý: Najlepšie rodinné filmy tohto roka!
Zdielať na

Na svoje si príde každý: Najlepšie rodinné filmy tohto roka!

Každý člen rodiny miluje iné filmy, no nájdu sa aj také, ktoré si radi pozrú všetci spolu. V roku 2019 nemôžu tieto snímky chýbať.

Návrat domov 

Už o pár týždňov má premiéru film, v ktorom hlavnú úlohu hrá pes. Ten hľadá cestu domov a cestuje takmer 1000 kilometrov, aby našiel svojich majiteľov. Ako už dobre vieme, snímky so psami nás všetkých dokážu poriadne dostať. 

Chlapec, ktorý sa stane kráľom 

Fantasy komediálny film o chlapcovi, ktorý je mladým a moderným rytierom. Po tom, čo nájde meč a vytiahne ho zo skaly, musí nájsť spojencov, aby mohol bojovať proti zlu. 

The Lego Movie 2 

Ak ste už netrpezlivo čakali na tento film, môžete sa začať tešiť. Už 7. februára budeme môcť v kinách vidieť pokračovanie animovanej komédie so slávnymi postavičkami a svetom vytvoreným z legových kociek. 

Ako si vycvičiť draka 3

Mladý vikingský náčelník znova čelí novým dobrodrúžstvam. Ide o poslednú časť trilógie animovaných filmov Ako si vycvičiť draka a hlavní hrdinovia musia bojovať ešte viac ako doteraz, aby ochránili to, čo naozaj milujú. 

Dumbo 

Táto snímka pre malých aj veľkých zavíta do našich kín na konci marca. Herecké obsadenie je vskutku výnimočné a v réžii Tima Burtona uvidíme na plátne naozaj špeciálne kúsky.

Pokémon: Detektív Pikachu 

Pokémoni sa po prvý raz objavia v hranom filme, ktorý bude tak trochu aj paródiou na temné thrillery. V origináli bude Pikachuho dabovať Ryan Reynolds, tak môžeme očakávať jeho typický humor.

Aladin 

Režisér Guy Ritchie nám v máji ukáže hranú verziu známej rozprávky od Disneyho z roku 1992. Disney má v pláne takto prerobiť viacero rozprávok a tak sa máme na čo tešiť, najmä ak sa pozrieme na to, akých režisérov a obsadenie do svojich filmov štúdio vyberá. 

Toy Story 4 

Známe hračky ožívajú už po štvrtý raz. Fanúšikovia sa už teraz nevedia dočkať nových postáv, z ktorých jedna ostáva stále pod rúškom tajomstva. Jediné čo vieme je, že ju má v origináli dabovať Keanu Reeves. 

Leví kráľ

Vďaka neuveriteľným počítačovým efektom budeme môcť vidieť najznámejšiu rozprávku od Disneyho tak, ako by v nej boli postavy skutočné. 

The Addams Family

Na konci októbra sa do kín vráti zvláštna rodinka Addamsovcov. Pred pár mesiacmi nám už dokonca ukázali aj svoju podobu.

eu.usatoday.com

Súvisiace články

Najčítanejšie