Jasno
14°
Bratislava
Plaču sa neubránite: Tieto filmy zlomia aj najväčšieho cynika!
Zdielať na

Plaču sa neubránite: Tieto filmy zlomia aj najväčšieho cynika!

Každý z nás má filmy, pri ktorých plače zakaždým, keď ich sleduje. Inak to nebude ani so snímkami v tomto zozname.

Ja, Simon 

V tomto filme je hneď niekoľko momentov, vďaka ktorým budete mať slzy na krajíčku. Simon je totiž gej, ktorý sa zamiluje do tajomného chlapca cez e-maily a niekoľko týždňov sa ho snaží nájsť. Jeho rodina a kamaráti ho plne podporujú, no prejde si aj naozaj ťažkým obdobím. Ak ste túto teenage romantickú komédiu ešte nevideli, určite tak urobte. 

culture.affinitymagazine.us

Rómeo a Júlia

Netradičné spracovanie klasiky od Williama Shakespeara vás prekvapí najmä tým, ako je podané. Síce poznáte, ako príbeh skončí, no emócie sú pri záverečných scénach silné. 

hollywood.com

​Nezabudnuteľná cesta

Filmy nakrútené na motívy kníh od Nicholasa Sparksa sú stále plné dojímavých scén. Nezabudnuteľná cesta, rovnako ako Zápisník jednej lásky, patrí medzi jeho najsrdcervúcejšie diela. 

bustle.com

​Daj mi tvoje meno 

Príbeh veľkej letnej lásky dvoch mužov - mladého Elia a študenta Olivera, dostal mnohých. Záverečné minúty strávite v slzách. Fanúšikov potešíme, pretože sa chystá pokračovanie.

cinapse.co

​Blue Valentine

Čo môže byť smutnejšie, ako zistenie, že ani veľká láska neprekoná niektoré problémy? Aj takúto smutnú tému rieši film Blue Valentine, v hlavných úlohách s Ryanom Goslingom a Michelle Williams. 

slantmagazine.com

​Na vine sú hviezdy

Mladá láska dvoch smrteľne chorých ľudí nemôže dopadnúť nijak inak, než obrovským plačom. 

rollingstone.com

​Manželský sľub 

Predstavte si, že máte dokonalé manželstvo, no vaša polovička na vás po autonehode zabudne. Budete o ňu bojovať alebo ju necháte, aby začala nový život? 

marriedbyjosh.com

Najčítanejšie