Zatiahnuté
14°
Bratislava
Žigmund
2.5.2024
Hollywood nie je taký veľký, ako sa zdá: Lady Gaga natrafila na svojho bývalého len pár dní po rozchode!
Zdielať na

Hollywood nie je taký veľký, ako sa zdá: Lady Gaga natrafila na svojho bývalého len pár dní po rozchode!

Zdroj: people.com

Toto by bolo nepríjemné pre každého. Len niekoľko dní po zrušení zásnub sa Lady Gaga a Christian Carino stretli. Nemohol pri tom chýbať iný osudový muž v živote Lady Gaga.

"Nefungovalo to. Vzťahy niekedy jednoducho končia," potvrdil zástupca Lady Gaga len pár dní dozadu. Pár sa na verejnosti objavil ešte 28. januára na odovzdávaní cien SAG. Neprešli ani 2 týždne a Lady Gaga už na červenom koberci, pri odovzdávaní cien Grammy, kráčala sama, bez snubného prsteňa. 

pagesix.com

Aj keď rozchod prebehol celkom pokojne, zdá sa, že sa predsa len objavila nejaká dráma. Na párty, ktorá tradične prebieha pred Oscarmi, bola Lady Gaga spoločne s Bradleym Cooperom, keď sa stretla so svojim čerstvým ex - Christianom. Bývalý pár sa podľa zdroja len nakrátko pozdravil a Lady Gaga strávila celý večer niekde v rohu po Bradleyho boku. 

bojtv.com

Samozrejme, Bradley je s Lady Gaga len dobrý kamarát, ako to už mnohokrát pripomenuli. Je síce medzi nimi čarovná energia, no tento vzťah ostáva čisto na profesionálnej a kamarátskej úrovni. 

Súvisiace články

Najčítanejšie