Polojasno
16°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Názor Kinosály: Skutočný smiech na neskutočnej komédii Palm Springs!
Zdielať na

Názor Kinosály: Skutočný smiech na neskutočnej komédii Palm Springs!

Zdroj: ign.com

Aké by to bolo, keby ste sa každý deň prebúdzali v to isté ráno a navyše by to bola svadba vašej mladšej sestry?

Potrebujete sa dobre zasmiať? Film Palm Springs je to pravé. Je koniec leta, no ak si ho chcete predĺžiť, neváhajte a choďte do kina na túto ľahkú, no nesmierne vtipnú romantickú komédiu. 

Najkrajším zážitkom na tomto filme je asi jeho humor. Vychádza z bežných situácii, ktoré sa dejú každému z nás a preto ho pochopia všetci. Zdá sa, že americkí scenáristi konečne našli spôsob, ako zabaviť väčšinového diváka bez toho, aby museli použiť trápny a fekálny humor. Dúfame, že sa toho budú čo najdlhšie držať. 

nytimes.com

Najväčšie prekvapenie však asi zažijú fanúšikovia tria The Lonely Island, ktoré tento film produkuje. Známi sú svojimi komédiami, no tu museli trošku ubrať zo svojho šialeného štýlu a prispôsobiť sa príbehu, ktorý v skutočnosti je zaujímavý. Rieši sa v ňom zmysel života, fyzika, drogy, zrady a v tejto kombinácii nesmie chýbať ani láska

ca.finance.yahoo.com

Andy Samberg a Cristin Milioti sú výborné herecké duo a hrať postavy, ktoré sú v živote tak trochu stratené im naozaj svedčí. Do toho tá svadobná atmosféra, ktorá je v pozadí príbehu a prináša veľké množstvo vtipných situácií.

eu.desertsun.com

Zhrnutie: Hoci toho v kinách momentálne veľa nemáme, no ide zatiaľ o najlepšiu komédiu nielen tohto leta, ale aj tohto roka. Návštevu kina v tomto prípade určite neoľutujete. 

Najčítanejšie