Polojasno
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Názor Kinosály: Rodičia pod parou vyvádzali jednu hlúposť za druhou! Čo z toho vzniklo?
Zdielať na

Názor Kinosály: Rodičia pod parou vyvádzali jednu hlúposť za druhou! Čo z toho vzniklo?

Zdroj: Bontonfilm

Salma Hayek a Alec Baldwin hrali dvoch nie celkom zodpovedných rodičov vo filme s nie celkom zodpovedným prístupom k réžii a scenáru.

Rodičia pod parou je filmom s dobrými vtipmi, ktoré sú však zvláštne nasekané do deja a tým pádom film pôsobí nejednotne. Napriek tomu, niektorým divákom vyhovovať bude, pretože ide o príjemnú oddychovku

deadline.com

Za všetkym stojí režisér a scenárista Fred Wolf, ktorý napísal aj komédiu Dospeláci a rovnako aj jej pokračovanie. Ako sme už pri amerických komédiách zvyknutí, stane sa séria až neuveriteľných udalostí a naše dve hlavné postavy budú musieť riešiť jeden problém za druhým. Napriek tomu, že to znie jednoducho, títo manželia si poriadne skomplikujú svoju situáciu. 

imdb.com

Komédia je v tomto filme založená na hrozných udalostiach, ktoré sa stanú a okrem toho, že sa zasmejete na nešťastí druhých, tam nič iné vtipné vlastne ani nie je. Alec Baldwin a Salma Hayek však jednoznačne túto snímku zachraňujú od úplnej katastrofy. 

Zhrnutie: Pár vtipných scén a veľmi dobrí herci, žiaľ, tento film neochránia od toho, aby sa na ňu čoskoro zabudlo a treba len dúfať, že sa Fred Wolf poučí a ostane radšej len pri písaní scenárov namiesto toho, aby si ich aj režíroval. 

Najčítanejšie