Polojasno
11°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Názor Kinosály: Udržalo si Jumanji svoju úroveň?
Zdielať na

Názor Kinosály: Udržalo si Jumanji svoju úroveň?

Zdroj: mediastinger.com

Ak ste sa zabávali na Jumanji: Vitajte v džungli je veľmi pravdepodobné, že sa zabavíte aj na pokračovaní s podtitulom Ďalší level.

Štyria superhrdinovia z počítačovej hry sa znova dali dokopy, aby nás najmä pobavili a musíme priznať, že im to vyšlo. Je celkom dobré, že sme nevideli rovnaké situácie, ako pri prvom filme a tak vieme, že tvorcom nápady ešte nedošli. Samozrejme, nezmenili úplne všetko, no idea pridať nové charaktery a pomeniť jednotlivé postavy sa ukázala ako príjemné osvieženie. 

www.inverse.com

Navyše vidíme aj niekoľko nových postáv, ktoré do príbehu vnášajú mnoho svojich kvalít. Potrebné je vydvihnúť najmä herečku Awkwafinu, ktorá do partie naozaj výborne zapadla a dokázala zahrať presne to, čo by urobila aj jej postava z normálneho života. Tento prípad sa vzťahuje aj na Dwayna Johnsona a Kevina Harta, ktorých talent však už veľmi dobre poznáme. 

gadgets.ndtv.com

Film je popri tom všetkom zameraný aj na problémy miléniálov, no rovnako rieši problémy aj ich starých rodičov. Je to snímka, ktorá sa dá pozerať s celou rodinou. Tento film je však možno o niečo viac dojímavý, než ten predchádzajúci. Na druhej strane sa práve pre to viac zameriava na jeho príbeh a nie na dobrodružstvo, ktorého tam aj tak nie je málo.  

imdb.com

Zhrnutie: Jumaji: Ďalší level vás nebude nudiť a práve pred sviatkami v kinách padne dobre odreagovať sa na podobnom žánri. Kvalitou sa pokračovanie vyrovnalo prvej časti a tak, keď ste ju videli, nemali by ste vynechať ani Ďalší level. 

Najčítanejšie