Zatiahnuté
12°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Názor Kinosály: Hobbs so Shawom urobili poriadny rozruch, no na plátne im to úžasne ladí!
Zdielať na

Názor Kinosály: Hobbs so Shawom urobili poriadny rozruch, no na plátne im to úžasne ladí!

Zdroj: gamespot.com

Dwayne Johnson a Jason Statham hrajú už tradične drsňákov, no s dobrým srdcom. Spoločne budú znova zachraňovať svet.

Dvom hlavným hrdinom však pomáha silná ženská postava Hattie, ktorá je sestrou Deckarda Shawa. Tú hrá herečka Vanessa Kirby. Spolu sa budú snažiť, aby ich misia dopadla úspešne, no nebude to také ľahké. Hlavní predstavitelia sa nacestujú po celom svete a zmeny lokácií divákov v kine príjemne preberú. Nie, že by bolo vo filme málo akcie.

screencrush.com

Tvorcovia vedeli veľmi dobre, čo robia, keď spojili dvoch nepriateľov, ktorých v podstate hrajú dvaja veľmi sympatickí herci. Do toho všetkého vniesli ženský element a tak si vo filme každý nájde to svoje. Snímka je naozaj vtipná a sú v nej dve úžasne vložené camea, na ktorých sa rozhodne zabavíte. Pokiaľ ide o akciu, s rôznymi efektmi, či kúskami vôbec nešetrili. Samozrejme, našli sa aj extrémne nereálne scény, čo k tejto franšíze tak trochu aj patrí. 

time.com

Dobrým výberom bol aj Idris Elba, ktorý polomechanického záporáka zahral naozaj presvedčivo. V záverečných minútach filmu je niekoľko veľmi vydarených záberov, čo vás utvrdí v tom, že tento film je robený najmä pre efekt. Režisér David Leitch, to jednoducho vie. Presvedčil nás už pri Johnovi Wickovi, Atomic Blonde, či druhej časti Deadpoola. 

Cinemart.sk

Zrhnutie: Rýchlo a zbesilo: Hobbs & Shaw je filmom určeným aj pre nefanúšikov celej série  Rýchlo a zbesilo. Je vtipným, akčným, ale aj rodinným filmom, čo z neho robí perfektný letný blockbuster.

Súvisiace články