Jasno
10°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Názor Kinosály: Vtedy v Hollywoode neučaruje každému, no nepochybne to stojí za pozretie
Zdielať na

Názor Kinosály: Vtedy v Hollywoode neučaruje každému, no nepochybne to stojí za pozretie

Zdroj: hollywoodreporter.com

Pre tých, ktorí s Tarantinovou tvorbou nie sú veľmi oboznámení alebo stotožnení, môže ísť o naozaj šokujúci zážitok.

Na začiatok treba povedať, že snímka má takmer 3 hodiny, čo sa môže mnohým divákom zdať príliš veľa. Tarantino si však dal záležať na výbornom prerozprávaní príbehu a tvorbe atmosféry, na čo sme pri jeho filmoch zvyknutí. 

thetimes.com

Film je tiež plný známych a kvalitných hercov a to nehovoríme len o trojici Robbie, DiCaprio a Pitt. V jednotlivých scénach si zahrajú aj menšie hviezdy, ktoré však určite spoznáte. Snímka má naozaj veľa vedľajších postáv, ktoré ju osviežujú.

vox.com

Ak nepoznáte príbeh, ktorý sa ukrýva za týmto filmom, koniec vám bude pripadať ako príliš brutálny a násilnícky, no v skutočnosti sa Tarantino s koncom veľmi pekne pohral a prekvapí mnohých. Áno, tomuto filmu by sa dalo vyčítať mnoho, no v konečnom dôsledku je to vydarené dielo s perfektnou a jedinečnou atmosférou, ktorou je jeho režisér známy. 

theaustralian.com.au

Zhrnutie: Objavuje sa mnoho názorov. Väčšine ľudí sa tento film nepáči a potom sú tu takí, ktorí tvrdia, že ide o Tarantinove majstrovské dielo. Pravda je možno niekde uprostred. Nie je to jeho najlepší film, no oproti tomu, čo nám kiná momentálne ponúkajú ide o výbornú snímku.

Najčítanejšie