Polojasno
Bratislava
Jela
19.4.2024
Herecké obsadenie a severská krajina sú jediné pozitíva Snehuliaka!
Zdielať na

Herecké obsadenie a severská krajina sú jediné pozitíva Snehuliaka!

Chystáte sa na thriller Snehuliak? Dobre to zvážte. Ak ste čítali knihu, môžete byť totiž sklamaní!

Pravdou je, že po veľmi dobrej francúzskej komédii ALIBI NA MIERU som sa tešila, že si pozriem v kine aj dobrú detektívku. Opak bol však pravdou, keďže som sa veľkú časť filmu nudila a už po hodine som pozerala na hodinky, kedy sa to skončí a to je samozrejme zlé znamenie. Filmu chýba dynamika, jednotlivé scény na seba nenadväzujú, akoby boli vytrhnuté z kontextu a celkovo po odchode z kina som mala veľmi rozpačité pocity. Jediné, čo to zachránilo bol herecký výkon Michaela Fassbendera, ktorý detektíva Harryho Holea stvárnil naozaj presvedčivo. Ani jeho postava však nebola úplne dotiahnutá.

Snehuliak, Michal Fassbender

Snehuliak, Michal Fassbender

Cinemart.sk

​Dobre mu sekundovala ja Rebecca Ferguson v úlohe vyšetrovateľky Katherine Bratt.

Snehuliak, Rebecca Ferguson

Snehuliak, Rebecca Ferguson

cinemart.sk

Čo sa však tvorcom, pod vedením režiséra Tomasa Alfredsona , najviac vydarilo, sú zábery na škandinávsku krajinu. Úmysel, aby bola akoby ďalším hrdinom príbehu, im teda v tomto prípade vyšiel.

Snehuliak

Snehuliak

Cinemart.sk

Všetkým, ktorý sa teda tešili na dobré severské krimi na filmovom plátne, radšej odporúčam, aby ostali pri knihe alebo si počkajte na mysteriózny krimi thriller WIND RIVER, ktorý príde do našich kín 16. novembra.

Najčítanejšie