Polojasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Názor Kinosály: Stará láska nehrdzavie je možno najlepšou romantickou komédiou za posledné roky
Zdielať na

Názor Kinosály: Stará láska nehrdzavie je možno najlepšou romantickou komédiou za posledné roky

Zdroj: vanityfair.com

Ideálny letný film je v kinách už od 11. júla a určite by ste si ho nemali nechať ujsť.

Ona je kandidátka na prezidentku a on talentovaný, no nezamestaný novinár. Poznajú sa od detstva a náhoda ich znova spojí. Úžasné na tomto filme je to, že sa nesnaží byť nasilu vtipný, no napriek tomu sa budete smiať takmer celý čas. 

empireonline.com

Môžu za to aj dvaja hlavní predstavitelia, Seth Rogen a Charlize Theron. Tí si na plátne rozumejú tak, že si budete už od začiatku želať, aby ich vzťah vyšiel, čo samozrejme nebude také ľahké. 

imdb.com

Film režíroval Jonathan Levine, ktorý má s podobným žánrom skúsenosti. V minulosti mal totiž na starosti snímky ako The Night Before, 50/50 či Warm Bodies. Pri prvých dvoch spomínaných už so Sethom Rogenom pracoval, čo bolo vidieť aj na tejto snímke. Prepracoval sa do nej totiž Rogenov typický humor. 

people.com

Napriek tomu, že ide o romantickú komédiu, scenár podčiarkuje aj niekoľko súčasných celosvetových problémov ako je globálne otepľovanie, extrémizmus, ovládanie niektorých médií či sexizmus. Keďže ide o film z politického prostredia, v niektorých postavách určite nájdete aj slávnych politikov. 

imdb.com

Zhrnutie: Aj keď sa tento film riadi šablónou klasických romantických komédií, predsa len ide o niečo, čo v kinách vidíme radi. Snímka má nápad, dobré spracovanie, skvelé obsadenie a vynikajúce vtipné situácie. 

Súvisiace články